joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horațiu Stănescu, reales la al doilea „congres”!

Actualul șef al fotbalului doljean a obținut o victorie zdrobitoare la alegerile ce au avut loc duminică la Rojiște.
Duminică, de la ora 12:00, au început lucrările Adunării Generale a AJF Dolj, care avea drept scop și desemnarea noii conduceri a forului sportiv. Președintele în funcție, Horațiu Stănescu, a fost ales pentru următorii 4 ani cu 75 de voturi, Marian Cătănescu a primit 12, iar 8 reprezentanți ai cluburilor au optat pentru Sorin Pătrașcu.
Atmosfera dinaintea întrunirii a fost una extrem de tensionată, cu atacuri pe facebook din tabăra Cătănescu spre Stănescu, care nu au avut însă efectul scontat, având în vedere rezultatul votului. Totodată, s-a dezvoltat o întreagă polemică vis-a-vis de schimbarea locului de desfășurare a Adunării Generale, mai multe cluburi cerând chiar anularea sufragiului.
Aceasta pentru că inițial AJF Dolj a stabilit ca Adunarea Generală a forului județean ce avea pe ordinea de zi alegerea conducerii pe următorii 4 ani să se desfășoare duminică, 28 martie, pe stadionul Extensiv. La data de 24 martie, Asociația anunța pe site-ul oficial modificarea locației: pe stadionul comunal din Ișalnița, iar cu două zile înainte de alegeri a venit o altă schimbare a locului: Căminul Cultural din Rojiște. Filiași și Segarcea au zis că mutarea locului de desfășurare a Adunării încalcă statutul AJF, drept urmare au cerut anularea alegerilor. Acest lucru nu s-a întâmplat: votul s-a dat duminică, la Rojiște și a consfințit victoria categorică a lui Horațiu Stănescu.

Politica