vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Corăbienii certați cu legea, dați pe mâna poliției

Primăria orașului Corabia a demarat un proces de modernizare a spațiului public prin amenajarea mai multor coșuri de gunoi în zonele de interes.

În acest fel, cetățenii sunt îndemnați să păstreze curățenia în oraș, protejându-se atât pe ei, cât și mediul înconjurător. Au fost instalate și camera de supraveghere, astfel încât cei care nu respect legea să fie trași la răspundere.

„Ne dorim un oras curat și de aceea am intrat într-un amplu proces de modernizare al orașului nostru! Acum două zile am început montarea noilor coșuri de gunoi și după cum vedeți, deja, au început să fie vandalizate! Vă rugăm insistent să păstrați curățenia și să nu produceți pagube! Prin sistemul de camere video vom supraveghea orice încălcare a legii!”, este mesajul transmis de reprezentanții administrației locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu toate acestea, nici nu au fost amplasate bine noile coșuri de gunoi, că cetățenii certați cu legea, dar și cu bunul simț le-au vandalizat și au continuat să arunce pe jos.

Astfel, reprezentanții municipalității au sesizat poliția și au cerut identificarea corăbienilor care au preferat să lase mizeria la întâmplare și, mai mult, să distrugă coșurile de gunoi.

„Cerem sprijinul organelor abilitate în vederea identificării cetățenilor care depozitează ilegal deșeuri pe domeniul public! Vă rugăm să păstrați curățenia!”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Corabia.

Politica