sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cioban amenințat cu pușca, în Brebeni

Un cioban din localitatea olteană Ipotești a fost amenințat de doi bărbați din Milcov, luni după-amiază.

Evenimentul a avut loc luni după-amiaza, pe islazul din Brebeni, când cei doi agresori au coborât din mașina de teren și au început să-l amenințe pe oltean.

Unul dintre ei deținea un pistol, iar altul, o pușcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totul ar fi început cu câteva ore înainte, din cauza unui conflict între crescătorul de animale și cei doi bărbați implicați.

De asemenea, în spatele mașinii se vedea legat cadavrul unui câine. Bărbații părăsesc islazul atunci când victima începe să filmeze.

Polițiștii au fost sesizați și au demarat o anchetă în acest sens.

„La data de 29 martie a.c., ora 15:30 polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secției 4 Poliție Rurală Coteana și Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile ar fi avut loc un conflict între un crescător de animale din comuna Ipotești și doi bărbați, paznici de vânătoare, ambii din comuna Milcov, conflict în urma căruia, crescătorul de animale ar fi fost amenințat cu arma de către cei doi bărbați.

De asemenea, polițiștii s-au sesizat și cu privire la faptul că, cei doi bărbați au împușcat un câine, rasa ogar, pe care l-au legat în partea din spate a vehiculului cu care se deplasau”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuziva, omorârea fără drept a animalelor și uzul de armă fără drept.

foto: gazetanoua.ro

Politica