sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parc de skateboarding, în Caracal

Tinerii din Caracal, pasionați de skateboarding, vor beneficia de un parc special amenajat, unde își vor putea practica hobby-ul.

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, le-a promis adolescenților din oraș că se vor putea bucura de viitorul skatepark începând cu luna mai. Spațiul necesar proiectului demarat de municipalitate va fi asigurat de fostul bazin de înot, ce va fi astupat, scrie realitateaoltului.ro.

„Ne pregătim de o primăvară frumoasă cu gândul la copiii și adolescenții cărora le-am promis amenajarea unui spațiu adecvat pentru skatepark și fitness în aer liber”, a transmis primarul din Caracal, Ion Doldurea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Promisiunea pare să devină o realitate pentru caracaleni, mai ales că inițiativa skatepark-ului s-a aflat printre proiectele pe care primarul Doldurea le-a promovat în campania electorală. Acum, zona fostului bazin din parc, lăsată în paragină, va deveni un loc dedicat sportului în aer liber.

O astfel de inițiativă s-a regăsit și printre proiectele Primăriei Slatina. Ideea a venit din partea unui adolescent, pasionat de skateboarding și campion european la „freestyle skateboarding”.

Slătineanul Marius Virgil Constantin și-a dorit ca hobby-ul său să fie practicat într-o locație special amenajată, astfel că proiectul său a ajuns în vizorul municipalității în urmă cu aproximativ cinci ani.

Dorința sa și a celorlalți tineri din Slatina nu a devenit realitate până la acest moment. Rămâne de văzut dacă municipalitatea va mai lua în calcul construirea parcului.

foto: boarders.ro

Politica