marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mobilizare de forțe în weekend. Jandarmii și polițiștii gorjeni au ieșit pe străzi

Efectivele de poliție și jandarmerie din județul Gorj au fost suplimentate, în weekend, și au acţionat în cele mai tranzitate zone. Agenții au fost prezenți atât pentru fluența traficului, cât și pentru depistarea celor care încalcă prevederile legale. Acțiunea a avut ca scop principal prevenirea și combaterea  răspândirii COVID 19.

Oamenii legii spun că nu vor să-i amendeze pe cetățeni și că se gândesc doar la siguranța acestora. Jandarmii au avut și câteva sfaturi pentru persoanele ce le urmăresc pagina de Facebook.

„Scopul acestor acțiuni nu este acela de a sancționa, ci de a responsabiliza cetățenii și de a preveni răspândirea virusului COVID 19. Facem un apel la toți oamenii de a respecta câteva reguli, care să ne ajute să ne protejăm, atât pe noi, cât și pe familiile noastre și pe cei apropiați: Să purtăm masca de protecție!  Să păstrăm distanța fizică!  Să ne dezinfectăm mâinile ori de câte ori este nevoie! Cu toții ne dorim sa ne întoarcem la viața de dinaintea pandemiei”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica