vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Poliția a spart o petrecere în Buneşti

Mai multe persoane care participau joi, 25 martie, la un eveniment privat în în comuna Buneşti, au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 18.000 de lei, anunță IPJ Vâlcea.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băile Govora, Postului de poliţie Buneşti, cu sprijinul celor din cadrul Biroului de Analiza a Informaţiilor s-au sesizat cu privire la faptul că, în comuna Buneşti are loc un eveniment privat, cu mai mulţi participanţi.

Au fost identificate 13 persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 65 de ani, din comună”, potrivit comunicatului IPJ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii vâlceni reamintesc că, în această perioadă, au desfăşurat activităţi de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

De asemenea, polițiștii derulează acţiuni de informare a cetăţenilor cu privire la noile măsuri instituite privind restricţiile de circulaţie, în vederea prevenirii şi limitării infectării cu virusul Sars-CoV -2.

”În continuare, poliţiştii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. şi instituţii cu atribuţii de control, vor acţiona, pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

*Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie, să nu se expună la riscuri.

*Nu dorim sancţionarea cetăţenilor, ci dorim ca toţi să conştientizeze faptul că, sănătatea şi viaţa persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii.

*Suntem şi vom fi prezenţi, permanent la datorie şi aplicăm legea în litera şi spiritul ei!

Totodată, reamintim TELVERDE – 0800800165/WHATSAPP 0755021218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19”, se mai arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Politica