joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tâlharul de la farmacie, prins

Tâlharul de la farmacia Cynara din zona centrală a Craiovei a fost prins. Bărbatul a amenințat cu un cuțit farmacistele și le-a furat banii. La câteva zile a făcut același lucru la o farmacie din Brazda lui Novac.

În cursul zilei de ieri, 25 martie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 26 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Aminitim faptul că, la data de 15 martie a.c., Secția 1 Poliție Craiova a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat care avea asupra sa un cuțit a sustras suma de aproximativ 1.500 de lei, dintr-o farmacie din Craiova, fără a fi comise acte de agresiune fizică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cercetările în acest caz au fost demarate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ulterior, la data de 22 martie a.c., Secția 4 Poliție Craiova a fost sesizată cu privire la comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată, faptă săvârșită într-un mod asemănător.

Astfel, într-o farmacie din cartierul Brazda lui Novac a intrat un bărbat, care, la fel ca în primul caz, având asupra sa un cuțit, a solicitat încasările.

De această dată, cel în cauză a părăsit în grabă locația, fără a sustrage bunuri sau bani, după ce butonul de panică a fost apăsat de una dintre angajate.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj a fost alcătuită o echipă de cercetare a celor două infracțiuni, formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova, Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Serviciului Criminalistic Dolj, care au continuat ancheta sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.”-IPJ Dolj

Ieri, polițiștii doljeni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului de 26 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea celor două infracțiuni, în urma căreia au fost găsite și ridicate mai multe obiecte ce pot constitui mijloace materiale de probă în cadrul procesului penal.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au reținut pentru 24 de ore persoana în cauză, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.”-IPJ Dolj

Politica