vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ora de stingere, publicată în Monitorul Oficial

Noile restricții impuse de Guvern pentru limitarea răspândirii coronavirus au fost publicate în Monitorul Oficial. Cu modificări.

Astfel, în localitățile unde incidența cazurilor de coronavirus este mai mare de 4 și mai mică sau egală cu 7,5 la o mie de locuitori, în weekend (vineri-duminică) „ora de stingere” va fi 20. După această oră se va putea circula în interes de serviciu, ori pentru a merge la medic, îngrijirea unor copii sau a unor vârstnici. Dar, cu declaratie. De asemenea, fac excepție cei care fac naveta sau călătoresc cu trenul, autocarul, avionul sau alt mijloc de transport, iar intervalul orar se suprapune cu orarul interdicției de circulație. Trebuie făcută dovada cu bilet.

În cazul localităților cu incidență mai mare de 7,5 la mia de locuitori, măsurile sunt aplicate în fiecare zi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În toate localitățile se permite circulația în zilele 27-28 martie, în intervalul orar 18-22, pentru a lua parte la manifestările religioase organizate de sărbătoarea Pesah. În zilele de 3-4 aprilie este liber în intervalul orar 20-02, pentru cei care participă la slujbe religioase.

Comercianții vor avea program între 5 și 21, excepție făcând cei care fac livrări la domiciliu.

Magazinele vor fi închise la ora 18 în localitățile în care incidența este mai mare de 7,5 la mie. Măsura se va aplica în weekend și în toate localitățile în care incidența este mai mare de 4 la mie.

De asemenea, în toate localitățile cu o incidență mai mare de 4 la o mie de locuitori, sălile de sport și fitness vor fi închise.

Restricțiile ar urma să fie aplicate de duminică, după cum a anunțat premierul României.

Vezi mai jos incidența cazurilor din localitățile doljene:

Politica