vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 26 martie 2021. Vărsătorii trebuie să aibă grijă la deplasări

Berbec

Nativii au șanse să se îndrăgostească, dacă sunt singuri, sau își îmbunătățesc relația cu partenerul de viață, dacă sunt parte a unui cuplu. Energia este la cote maxime și vor simți că înainte de toate este important să se iubească pe ei înșiși și să-și acorde mai multă atenție. La locul de muncă pot fi suprinși de anumite evenimente, însă motivația lor și voința de care dau dovadă îi ajută să facă față tuturor provocărilor.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nativii din semnul Taur au parte de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii, aspect care, alături de conjunția pe care Venus, guvernatorea lor, o face cu Soarele, le va aduce multă energie, mai mult chef de viață și de distracție. Partea cu plus a acestei perioade, care astăzi este resimțită din plin, este faptul că mulți nativi pot vedea dintr-o altă perspectivă a situație din trecutul lor sentimental, pot avea o revelație care să-i ajute să ierte și să se vindece.

Gemeni

Gemenii sunt dornici de socializare, de ieșit cu prietenii și nu este exclus ca la una dintre aceste escapade să cunoască o persoană care să le trezească interesul suficient de mult cât să analizeze posibilitatea de a începe o nouă relație. Alți nativi pot fi atrași de o persoană din anturaj și pot flirta mai mult. Totodată, pot fi preocupați de o situație legată de casă și familie și pot simți nevoia de a se ocupa de o situație care aduce confort în cămin.

Rac

Cei născuți în semnul Rac se pot aștepta la contexte favorabile, benefice care vin din sectorul profesional. Poate fi vorba de vești neașteptate pe care le primesc. Totodată, nativii pot primi astăzi mesaje care să-i ia prin surprindere sau în alte cazuri, felul în care gândesc este mult mai deschis, mai revoluționar și pot comunica într-un mod inedit ceea ce vor să spună. Sunt posibile discuții cu superiorii și multă energie constructivă în atingerea obiectivelor profesionale.

Leu

Leii se pot bucura din plin de aspectele zilei. Pe de o parte, în plan financiar pot veni vești neașteptate, care să-i ia prin surprindere și să-i determine să ia atitudine într-un context. Unii nativi pot fi mai cheltuitori, alții pot să-și ceară drepturile salariale. Pe de altă parte, pot avea unele conștientizări care să-i aducă la realitate. Sunt și nativi care se pot îndrăgosti de persoane de altă naționalitate sau se pot apropia de persoane cu care empatizează la nivel de convingeri.

Fecioară

Luna traversează astăzi zodia Fecioară și le oferă nativilor mai multă rezistență, răbdare și simț practic. Pe de altă parte, pot fi mai revoluționari în manifestări și pot avea idei bune, originale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o mai mare dorință de a se lupta pentru drepturile lor financiare. Posibil ca unii nativi să conștientizeze nevoia de a scăpa de o dependență.

Balanță

Astăzi, nativii singuri pot atrage mai ușor potențiali parteneri, sunt mai deschiși noilor relații și mai dornici de a avea pe cineva alături. Cei care sunt parte a unui cuplu vor avea ocazia să-și energizeze relația, să acorde mai mult interes partenerului. Pe de altă parte, aveți noroc și în relațiile profesionale, și pot fi mai determinați să rezolve un aspect ce ține de o colaborare, de un contract, poate chiar să intre într-o nouă asociere.

Scorpion

Scorpionii au șansa astăzi să rezolve ceva ce ține de locul de muncă. Posibil să primească vești bune, poate chiar să se implice într-o nouă colaborare. Oricum, au mai multă energie ca niciodată, sunt stimulați să-ți termine rapid sarcinile, iar starea de sănătate se bucură de un boost de energie. În cuplu se încing mai ușor, iar cei singuri pot fi atrași de cineva din anturaj în mod surprinzător sau poate că este o dragoste la prima vedere.

Săgetător

Conjuncția de astăzi dintre Soare și Venus se petrece în sectorul iubirii și pentru mulți Săgetători singuri poate însemna chiar oportunitatea de a începe o nouă poveste de dragoste. Pe de altă parte, este vorba de mai mult interes acordat vieții sentimentale, de mai multă dorință de aventură, de flirt și poftă de distracție. La locul de muncă pot veni situații cu caracter neașteptat care se cer rezolvate altfel decât până acum.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de multă energie în rezolvarea treburilor casnice și gospodărești. Nativii sunt preocupați de confortul personal, de confortul căminului, dar și de cel al membrilor familiei. Reuniunile de familie pot aduce persoane interesante în viața celor singuri. Posibil ca unele convingeri de viață să fie analizate astăzi într-un mod neconvențional.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte comunicativi astăzi și foarte direcți în dialoguri, dar și foarte entuziaști în exprimarea punctului de vedere. Curiozitatea este la cote înalte și dorința de a cunoaște, fie oameni, fie situații este mare. Este o zi foarte bună pentru cei care învață sau susțin interviuri, ședințe. Atenție la călătorii pentru că entuziasmul este cam mare și se poate pierde atenția.

Pești

Pentru Pești ziua de astăzi va aduce multă energie în rezolvarea unei situații financiare. Unii nativi vor fi dornici să câștige ceva, să obțină niște beneficii materiale, în timp ce alții își pun talentele în evidență și poate chiar le monetizează. Pot fi surprinși plăcut de o declarație de dragoste, iar profesional de o propunere de colaborare.

Politica