sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reorganizarea ATI, cu fonduri de la CJ Dolj

Consiliul Județean Dolj a alocat fonduri pentru reorganizarea Secției ATI Covid de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Este vorba despre suma de 80.000 lei, după cum a anunțat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

„Criza sanitară continuă să se acutizeze, astfel încât este nevoie de măsuri rapide și eficiente. Am luat decizia de a sprijini eforturile autorităților medicale de a mări numărul de paturi la secția de Terapie Intensivă prin suplimentarea fondurilor direcționate către Spitalul Județean de Urgență Craiova. Astfel, am alocat suma de 80.000 de lei pentru realizarea traseelor de alimentare și distribuție de oxigen medical pentru paturile nou create la ATI Covid.

Răspundem de fiecare dată solicitărilor pe care reprezentanții SCJU Craiova ni le transmit, pentru a asigura necesarul medical în lupta împotriva Covid”, a declarat Cosmin Vasile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Secția ATI pentru adulții cu coronavirus, de la spitalul județean, va fi extinsă, cel puțin până pe 5 aprilie, cu încă 5 paturi. Vor fi astfel disponibile 25 paturi.

Politica