joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Învățătoare din Craiova, răpusă de Covid-19

Cristina Mirela Herzal, învățătoare în cadrul Școlii Gimnazială „Traian”, Craiova, a decedat miercuri, din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

Avea doar 43 de ani și preluase la începutul anului școlar clasa I C. Anunțul trist a fost făcut pe pagina de Facebook a școlii, șocându-i pe elevi, dar și pe părinții acestora.

„Cu durere profundă și regret, anunțăm trecerea în neființă a doamnei învățătoare CRISTINA MIRELA HERZAL, un cadru didactic deosebit, apreciat de colegi, elevi și părinți, un OM de excepție care, prin profesionalismul, dragostea față de copii și iubirea necondiționată, a format ani la rând caractere, a șlefuit minți și a arătăt că iubirea față de aproape este cea mai de preț. Dispariția sa fulgerătoare ne-a lăsat cu inimile împietrite de durere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Drum lin printre îngeri, Cris!”, este mesaju postat pe Facebook.

Starea de sănătate a femeii s-a agravat rapid. Aceasta a făcut testul Covid și a ieșit pozitivă. A sunat la salvare și deși și-ar fi dorit să se interneze în spital, medicul i-a recomandat să ia tratamentul acasă.

Aceasta avea nevoie urgent de oxigen, însă insuficiența locurilor de la ATI din cadrul SCJU Craiova a făcut ca femeia să fie plimbată între Spitalul Filantropia și Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”.

În cele din urmă, învățătoarea a fost transferată la Spitalul din Caracal unde, din nefericire, a decedat.

Politica