Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Elevii doljeni au susținut, miercuri, proba la alegere a profilului și specializării din cadrul simulării bacalaureatului

Publicat

pe

examen

Ieri, 24 martie 2021, s-a desfășurat proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d). din cadrul simulării examenului național de bacalaureat 2021.

În județul Dolj, în urma finalizării probei, s-au centralizat următoarele date:

  • 62,19% – Procentul de prezență al elevilor care au susținut proba scrisă.
  • Un procent de prezență de 100% a fost înregistrat la: Liceul Teoretic ”Gh. Vasilichi” Cetate, Liceul Teoretic ”Independența” Calafat, Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” Craiova.

Potrivit comunicatului ISJ, simularea probei scrise  E.d) s-a desfășurat cu asigurarea tuturor măsurilor igienico-sanitare, de prevenire și protecție, pentru evitarea îmbolnăvirii cu virusul SARS-Cov 2, conform prevederilor Ordinului Comun, nr. 3235/93 al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, cu modificările și completările ulterioare. Examenul s-a desfășurat fără incidente și tentative de fraudă.

Rezultatele obținute la simulare nu vor fi publice. Acestea sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute la simulările naţionale nu se trec în catalog. Prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

Continue Reading