vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cinci suflete au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu, în Șimnicu de Sus

O locuință din comuna Șimnicu de Sus a fost distrusă de foc în această dimineață. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, în urma căruia o mamă și cei patru copii ai săi au rămas sub cerul liber.

Cauza probabilă a focului a fost generată de un scurtcircuit electric.

„Secția Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei persoane, din comuna Șimnicu de Sus, str. Mihai Eminescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La intervenție, în sprijin, a participat și Detașamentul 1 Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta într-o încăpere și la acoperișul casei de locuit.

În urma incendiului au ars acoperișul locuinței confecționat din lemn cu învelitoare din tablă  pe o suprafață de aproximativ 90 mp, mobilier și materiale textile din două încăperi. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime”, potrivit reprezentanților ISU Dolj.

Pentru a ajuta familia a cărei locuințe a fost distrusă, a fost lansat un apel umanitar pe un grup de Facebook din Craiova. Mai multe mămici din oraș s-au mobilizat deja și au strâns haine pentru copii, pe care urmează să le ducă în Șimnicu de Sus.

Politica