joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Capitala Austriei intră în carantină

Locuitorii din Viena, precum și cei din regiunile Austria Inferioară și Burgenland, unde varianta britanică este cea mai răspândită, sunt îndemnați să rămână în casele lor între 1 aprilie și 6 aprilie, a declarat ministrul Sănătății, Rudolf Anschober.

Magazinele și muzeele neesențiale vor fi închise, în timp ce studenții vor urma cursuri online în săptămâna următoare sărbătorilor pascale.

Dincolo de aceste reguli, obligația de a purta o mască FFP2, deja în vigoare în transportul public și în magazine, va fi extinsă la toate spațiile închise în prezența mai multor persoane, notează realitatea.net

Policlinica Buna Vestire Craiova

Testarea, pe care Austria o desfășoară pe scară largă, va fi intensificată și mai mult, la locurile de muncă și la controalele de la frontieră.

Pasionații de cumpărături vor trebui, de asemenea, să prezinte un test negativ la intrarea în magazine, așa cum este deja cazul saloanelor de coafură, de înfrumusețare și de masaj.

„Deocamdată nu s-a luat „nicio decizie fermă” cu privire la slujbele religioase, a spus Anschober, chestionat cu privire la acest subiect

Politica