vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zeci de amenzi date în Olt în urma controalelor privind măsurile covid

Aflat în şcenariul roşu din pricina incidenţei cazurilor de covid din ultimele două săptămâni, în Municipiul Slatina s-au intensificat  acţiunile de control ale organelor de ordine.  Pentru a vedea dacă restricţiile impuse sunt respectate, polițiștii de ordine publică au desfășurat marți seară o acțiune de două ore în localitate, în urma acesteia fiind acordate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.700 de lei.

 “În intervalul orar 20.00-22.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slatina au organizat o acțiune punctuală pe raza localității, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse în această perioadă. Polițiștii au verificat, cu precădere, dacă operatorii economici de tipul restaurantelor și cafenelelor, care își desfășoară activitatea în interiorul clădirilor, respectă restricțiile referitoare la suspendarea temporară a activității.  Agenților economici le-a fost pus în vedere să respecte restricțiile impuse .În cadrul acestei activități, polițiștii slătineni au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.700 de lei”, conform unui comunicat al IPJ Olt.

La nivelul judeţului Olt, aproximativ 250 de poliţişti,  jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și polițiști locali, au acționat marți, sub autoritatea Prefecturii Olt, pentru a preveni şi limita infectarea cu noul Coronavirus. Echipele de control au fost angrenate în diverse acțiuni realizate la nivelul județului, preponderent în zonele aglomerate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“În cadrul activităților au fost controlate aproximativ 90 de operatori economici, 60 de mijloace de transport persoane și au fost legitimate și verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse peste 1.600 de persoane. Astfel, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 25.000 de lei”, conform aceluiaşi comunicat de presă.

Politica