vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stilul Rock n roll este încă în tendințe! Verifică primele 5 jachete de piele pentru femei

 Poți asorta absolut orice cu o geacă de piele, fie că vrei să porți blugi, o fustă lungă sau una scurtă. Intră pe site-ul celor de la Bolf dacă vrei să ai acces la cele mai inedite modele, fie că vrei o geacă de piele neagră, roșie sau galbenă. 

Geacă de piele dame neagră 

Chiar dacă avem câteva zeci de tipuri de geci de piele pe site-ul nostru la Bolf și adăugă în mod constant noi modele, nimic nu poate fi atrăgător decât un model simplu și clasic. Aceasta este creată din piele ecologică, pentru că impactul asupra mediului înconjurător este unul minim, în comparație cu recoltarea de piele de animale. Singurele decorațiuni de pe geacă sunt făcute cu ajutorul țesăturilor, iar fermoarul este puțin strălucitor, pentru a aduce un plus de contrast.

Geacă de piele dame neagră R18

Acest model este foarte similar celui clasic și poate fi folosit în situații similare precum exemplul anterior, dar are câteva elemente decorative în plus care pot atrage mai multe priviri. Partea de sus a mânecilor prezintă striații și linii atent construite și are un fermoar în plus în zona buzunarelor, pentru un efect vizual cât mai plăcut. Este bine de știut că acest model este preferat mai mult de către cei tineri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Geacă de piele dame matlasată neagră

O geacă matlasată se referă la faptul că materialul folosit este mai gros, fiind fixat pe întreaga suprafață cu ajutorul cusăturilor care scot în relief modelul. Modelul este similar cu cel clasic, doar că are anumite elemente ce îl scoate din tipar, cum ar fi gulerul în formă de V. Acesta poate fi folosite în mai multe situații, cum ar fi la o simplă plimbare prin parc, la o întâlnire cu prietenul sau în club.

Geacă de piele dame roșie

Moda gecilor de piele roșie începe să prindă teren, dar observăm că nu multe persoane știu cum să combine culorile. Dacă nu știi ce să porți pe dedesubt, încearcă un tricou alb. În 99% dintre cazuri, el va fi mai mult decât ideal și cu siguranță îți va plăcea contrastul deosebit. În plus, încearcă să porți geaca fără a închide fermoarul și adaugă o pereche de pantaloni negri cu adidași albi, dar cu elemente roșii, pentru un efect vizual cât mai profund. 

Geacă de piele dame galbenă

Geaca de piele de culoare galbenă este pentru femeile care vor să arate foarte bine din punct de vedere al stilului vestimentar, fără să facă prea mult efort. O geacă de acest gen merge foarte bine cu un tricou simplu, care poate avea niște dungi negre pe el. În plus, poți lua pe tine aproape orice tip de pantaloni casual și vei arăta absolut incredibil. Avem pe site-ul nostru mai multe modele de geci roșii și galbene, deci fii sigură că le vei verifica pe toate înainte de a alege una.

Descoperă stilul care ţi se potriveşte şi pune creativitatea la lucru. Te vei bucura de ţinute geniale. Odată ce imaginaţia se vă dezlănţuie, nu vei mai purta haine banale! Ai decis care sunt piesele pentru tine? 

Politica