vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Doljean, încătușat pentru contrabandă

Un tânăr din Dolj a fost încătușat în vederea arestării la Mehedinți. Polițiștii de frontieră au găsit în mașina lui aproape 5.000 pachete de țigări de contrabandă, telefoane și materiale pirotehnice. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara au descoperit și confiscat 4.679 de pachete cu țigarete de contrabandă, suma de 8.350 lei și 200 euro, 3 telefoane Samsung și materiale pirotehnice.

În data de 23.03.2021, ora 19.45 poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, ocazie cu care au procedat la oprirea în trafic a numitului C.M. în vârstă de 29 de ani, domiciliat în județul Dolj, la volanul unui autoturism înmatriculat în România. În urma efectuării controlului fizic al autoturismului și al perchezițiilor domiciliare puse în aplicare, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse, cantitatea de 4.679 de pachete cu ţigarete de diferite mărci, fără marcaje fiscale, pe care persoana în cauză intenționa să le comercializeze pe piaţa neagră din Drobeta Turnu Severin, suma de 8.350 lei și 200 euro, 3 telefoane Samsung și 58 materiale pirotehnice.  

„Față de numitul C.M. procurorul învestit în cauză a dispus măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Ţigaretele în valoare totală de 56.148 de lei, sumele de bani şi celelalte bunuri au fost ridicate în vederea efectuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Mehedinți, agent șef Corina Moraru.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica