joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mario Boboc, puștiul minune din K1, își face intrarea în competițiile profesioniste

 Mario Boboc are 16 ani și  este legitimat la Școala de Lupte „Florin Boboc“. După ce  a devenit dublu campion național la K1, tânărul vrea să își testeze forțele și la competițiile profesioniste.

 Mario Boboc își face intrarea în competițiile profesioniste pe data de 1 aprilie, la București, în Arenele Colosseum. Acesta va lupta într-o gală incendiară și spune că are așteptări mari.

„Am muncit extrem de mult pentru  a putea ajunge să lupt la profesioniști și sunt convins că pe data de 1 aprilie, meciul dintre mine și adversarul meu va fi unul incendiar. Chiar dacă adversarul meu are 21 de ani, nu vreau să mă las intimidat și voi face tot posibilul să câștig acest meci.  De la vârsta de 10 ani am urcat în ring și am luptat alături de persoane puternice de la care am avut tot timpul ce învăța, iar acest lucru m-a transformat într-un  sportiv cu rezultate, dar și în tânărul cu vise și speranțe mari de viitor care știe  unde vrea să ajungă. Am emoții pentru că este normal, însă pe  data de 1 aprilie, la București, voi demonstra ce pot și, cu siguranță, voi fi  învingător la prima mea competiție de kickboxing la profesioniști“, a spus Mario  Boboc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Puștiul minune din K1 vrea sa ii calce pe urme idolului sau Remy Bonjaski. Mario Boboc este antrenat de tatăl său, Florin Boboc si  de David Simonel.

Politica