joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Focar de COVID în două licee din Olt

Cursurile de la liceele teoretice „Ion Gh. Roșca” din comuna Osica de Sus și „Tudor Vladimirescu” din orașul Drăgănești-Olt sunt susținute strict în mediul online până pe 30 martie, din cauza numărului mare de cazuri de Covid-19 depistate.

Infecțiile au fost descoperite atât rândul elevilor, cât și al profesorilor și al personalului auxiliar. Din acest motiv, autoritățile au decis suspendarea activității  didactice cu prezență fizică și mutarea acesteia în online.

La nivelul instituțiilor școlare din Olt, au fost descoperite, până acum, 55 de persoane confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Olt, Mirela Paraschiv,  luni, pe 22 martie, numărul preșcolarilor și elevilor din Olt depistați cu Covid-19 ajunsese la 27, iar cel al cadrelor didactice și auxiliare la 28.Totodată, în 25 de clase și grupe activitatea față în față este suspendată ca urmare a cazurilor confirmate, scrie evenimentdeolt.ro

În ceea ce privește numărul total al oltenilor infectați cu Covid-19, acesta a ajuns la 12.439 de la începutul pandemiei. Totodată, 284 de olteni au decedat din cauza infecției și a complicațiilor generate.

Conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Olt, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate alte 37 de noi cazuri de SARS-CoV-2.

La secțiile de terapie intensivă se află internați, în momentul de față, 21 de pacienți.

Politica