sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Chef cu alcool și poker într-o primărie din Dolj

Polițiștii au demarat o anchetă în cadrul Primăriei Grecești, după ce mai mulți angajați ar fi organizat o petrecere. Între ei s-ar fi aflat și primarul comunei, Marcel Corîci, dar și câțiva consilieri locali.

Întâmplarea a avut loc vineri noaptea, funcționarii publici apelând la alcool și jocuri de noroc pentru a destinde atmosfera.

Apelul la 112 a fost făcut de un consilier local al primăriei, însă angajații au plecat imediat ce au fost reclamații. Polițiștii nu i-au mai găsit la fața locului, continuând cercetările.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În noaptea de 19 martie a.c., poliţiştii Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că mai mulţi angajaţi ai primăriei din comuna Greceşti se află în clădirea instituţiei, unde consumă băuturi alcoolice şi participă la jocuri de noroc, aceştia părăsind locaţia cu autoturismele personale.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz în vederea lămuririi stării de fapt, urmând ca în funcţie de aspectele constatate să fie dispuse măsurile corespunzătoare”, potrivit reprezentanților IPJ Dolj.

Video aici: https://www.facebook.com/watch/live/?v=237498124752952&ref=watch_permalink&t=5

foto: primariagrecesti.ro

Politica