joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tentativă de viol la Hematologie Craiova

O asistentă de la Hematologie Craiova spune că a fost victima unei tentative de viol. Cel acuzat este asistentul-șef. Mai mult, femeia ar fi declarat că în 2019 asistentul-șef a violat-o. Nu a depus însă plângere la Poliție. Conducerea spitalului face acum anchetă internă. Până în prezent, nimeni nu s-ar fi plâns de comportamentul asistentului-șef.

Totul a iesit la iveală după ce, pe 19 martie, femeia a ajuns destul de târziu acasă de la serviciu. După mai multe discuții cu soțul, i-a spus acestuia ca a fost victima unei tentative de viol. Nu a fost vorba însă de agresiune fizica, ci una de natura psihologică.

“In noaptea de 19/20 martie a.c., politisti din cadrul Secției 1 Politie Craiova au fost sesizați, prin intermediul numărului unic de urgentă 112, de un bărbat de 35 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 19 martie, soția sa de 35 de ani, a fost victima unei tentative la infractiunea de viol, faptă comisă de un bărbat de 41 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Având în vedere aspectele sesizate, politistii au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

La finalizarea cercetărilor, dosarul penal urmează să fie înaintat unitătii de parchet cu propunerile corespunzătoare”, conform unui comunicat al IPJ Dolj.

Șefa Clinicii de Hematologie de la Spitalul „Filantropia” Craiova a precizat, pentru „Jurnalul Olteniei”, că a fost anunțată conducerea spitalului și a fost demarată o anchetă internă. Potrivit acesteia, până acum nu s-au făcut nici un fel de sesizari cu privire la comportamentul asistentului-șef.

Politica