vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferul accidentului de la Curtișoara a fost identificat de polițiști

Polițiștii olteni l-au depistat pe conducătorul auto care a provocat accidentul de la Curtișoara, la aproximativ două ore după impact.

Șoferul vinovat este din județul Vâlcea și este cercetat de oamenii legii pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

„Ieri, 21 martie 2021, la aproximativ două ore de la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Curtișoara, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri din cadrul Poliție Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din județul Vâlcea, care ar fi condus autoturismul găsit răsturnat în afara părții carosabile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul bănuit că ar fi condus autoturismul respectiv a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0, 17 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice de sânge”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Accidentul a avut loc duminică după-amiază în comuna Curtișoara, la fața locului fiind găsită o singură persoană – pasagerul din mașină.

Pompierii au intervenit pentru acordarea primului ajutor, victima fiind transportată la spitalul din Slatina.

Politica