marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în centrul orașului Târgu Jiu. Un tânăr a fost înjunghiat

Un scandal de proporții a avut loc în centrul orașului Târgu Jiu. Mai multe persoane au fost implicate într-o bătaie generală, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic. Doi tineri sunt acuzaţi de tentativă de omor, după ce au folosit cuțite.

În timpul scandalului, un tânăr a fost lovit cu cuţitele, fiind internat în spital cu diagnosticul „plagă înjunghiată penetrantă perete posterior hemitorace stâng şi hemopneumotorax, plagă superficială hemitorace drept anterior“.

„S-a reţinut de procuror că faptele inculpaţilor G.V.D. şi S.G., constând în aceea că, în data de 18 martie 2021, în jurul orelor 14.00-14.05, în timp ce se aflau pe trotuarul pietonal din faţa magazinului Altex, din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, i-au aplicat persoanei vătămate, G.C.C., două lovituri cu obiecte tăietoare-înţepătoare în zona toraceluiposterior stânga şi anterior dreapta, provocându-i două plăgi înjunghiate, leziuni care au pus în primejdie viaţa victimei, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, conform adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, dar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj a dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a contestat această măsură, notează sursa citată.

Politica