vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ordonanță de urgență pentru închiderea restaurantelor și barurilor care sunt amendate de trei ori pentru încălcarea restricțiilor

Premierul Florin Cîțu a anunțat luni că susține propunerea ministrului de Interne, Lucian Bode, ca localurile ce sunt amendate în mod repetat pentru încălcarea regulilor în pandemie să aibă activitatea suspendată.

Cîțu a spus că, dacă amendamentul propus de ministrul Bode nu va trece de Parlament, guvernul va adopta o ordonanță de urgență în acest sens.

”Avem pregătită OUG prin care vom suspenda activitatea agenților economici care nu respectă legislația”, a spus Cîțu într-o declarație de presă, potrivit g4media.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că Parlamentul va discuta în această săptămână un proiect care va permite suspendarea pentru două săptămâni a activității localurilor care sunt amendate de trei ori pentru nerespectarea regulilor impuse în pandemie.

Bode a spus că va cere conducerii PNL să propună în coaliție introducerea pe agenda Parlamentului a unui proiect în acest sens.

Politica