vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Autoritățile deschid încă trei centre de vaccinare în Vâlcea

Membrii CJSU Vâlcea au aprobat înființarea a trei noi centre de vaccinare la nivelul județului. Acesta vor intra în funcțiune de marți, 23 martie.

Centrele vor fi deschise la Râmnicu Vâlcea (Centrul de vaccinare nr. 2 – în cadrul Școlii Gimnaziale „Anton Pann”, str. Luceafărului nr. 7), la Călimănești (Centrul de vaccinare nr. 2 – în cadrul Liceului Tehnologic de Turism, str. Pieței nr. 4) și la Budești (Centrul de vaccinare nr. 2 – în cadrul Căminului cultural din satul Ruda).

Tot de marți,  în Centrul de vaccinare din cadrul Liceului „Constantin Bâncoveanu” din Horezu, în cel din cadrul Liceului Forestier din Râmnicu Vâlcea și în cel din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 10 din Râmnicu Vâlcea se va mai deschide câte un flux de vaccinare cu vaccin Pfizer BioNTech. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până la finalul săptămânii trecute, în cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Vâlcea, au fost vaccinate 24.390 de persoane. Cifrele au fost înregistrate atât din etapa I – personal medico-sanitar, cât și din etapa a II-a dedicată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu afecțiuni cronice și personalului din domenii de activitate esențiale.

Politica