sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Începe distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor în zona de case a municipiului

Începând cu data de 29 martie 2021, Iridex Group Salubrizare va începe, în municipiul Craiova, distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor pentru persoanele fizice care locuiesc la case.

Potrivit unui comunicat trimis de instituție, vor fi distribuite câte 3 recipiente la fiecare gospodărie (pubela neagră – deșeuri reziduale, pubela galbenă – categoria plastic-metal, pubela albastră – categoria hârtie-carton), conform unui program stabilit si care va fi comunicat din timp. Deșeurile din categoria STICLĂ se vor colecta  în recipientele de tip IGLOO, care urmează să fie amplasate în puncte fixe, în apropierea caselor.

Programul de distribuire, pe străzi, va fi anunțat săptămânal, cu câteva zile înainte de predarea recipientelor, prin diferite mijloace de comunicare: pliante distribuite la fiecare casă, comunicate de presă și anunțuri postate pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul propriu www.iridexsalubrizare.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a intra în posesia pubelelor, locuitorii vor prezenta un act de identitate valabil, datele privind proprietarul casei și numărul de persoane care locuiesc la adresă, iar în cazul în care nu vor fi găsiți acasă, vor suna la numărul de dispecerat 0251/979 pentru a reprograma o vizită a reprezentanților Iridex Group Salubrizare.

În urma colaborării dintre S.C. Iridex Group Salubrizare S.R.L, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor ECODOLJ și Primăria Municipiului Craiova, toate activitățile necesare pregătirii începerii prestării serviciului de colectare a deșeurilor intră în linie dreaptă! Urmăriți stadiul pregătirilor pe www.iridexsalubrizare.ro și pe https://www.facebook.com/iridexsalubrizare!

Politica