vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arestat preventiv pentru nereguli depistate consecutiv în trafic

Un șofer din Segarcea, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat de polițiști, vineri noaptea, la volanul unui autoturism în lipsa unui permis de conducere.

Mai mult, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar și prelevarea probelor biologice, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul a părăsit sediul Poliției din Segarcea, însă, la câteva ore distanță, a fost revăzut în trafic și oprit de oamenii legii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„După finalizarea activităţilor la sediul poliţiei, la câteva ore după prima depistare în trafic, respectiv în dimineaţa de 20 martie a.c., cel în cauză a fost din nou identificat de poliţişti la volanul unui autoturism.

Astfel, în baza probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

În cursul acestei zile, faţă de bărbatul respectiv Judecătoria Segarcea a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus de poliţişti în arestul I.P.J. Dolj”, potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul Județean de Poliție Dolj.

Politica