miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Asistentă medicală, acuzată de furt din spital de fostul iubit

Povestea de dragoste dintre o asistentă medicală și partenerul ei s-a  încheiat cu mare scandal pe Facebook. Bărbatul din Slatina, patron de restaurant, își acuză fosta iubită că a furat din spitalul la care lucrează.

Florin Otonel a postat pe contul de Facebook al restaurantului său mai multe întregistrări în care prezintă imagini și informații despre materialele sanitare pe care fosta sa iubită le-ar fi furat din Spitalul Județean (SJ) din Slatina.

În clipul video de aproximativ o oră, bărbatul prezintă materialele pe care femeia le aducea acasă de la spital, dar și conversațiile avute cu directorul unității sanitare care a refuzat să o dea afară pe femeie, scrie realitatea.net

Policlinica Buna Vestire Craiova

Managerul spitalului susține că angajata acuzată se află acum în concediu medical, după ce în urmă cu câteva luni a fost infectată cu noul coronavirus.

Totodată, directorul spitalului din Slatina spune că nu o poate da afară pe femeie doar pentru că fostul său iubit face scandal și vrea ca aceasta să fie concediată. Acesta a declarat că va deschide o anchetă pentru a face inventarul materialelor sanitare din spital și proveniența celor fotografiate de bărbat.

Politica