vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Șoferi de Uber, depistați fără autorizație de transport

Doi șoferi de Uber au fost sancționați, miercuri, de polițiștii craioveni, întrucât s-a constatat că nu dețineau autorizația de transport alternativ, necesară pentru județul Dolj.

Aceștia s-au ales cu o amendă de 1.000 de lei fiecare, dar și cu reținerea certificatului și a plăcuțelor de înmatriculare.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Rutier Craiova, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au depistat în trafic, prin Craiova, 2 conducători de autoturisme, care desfășurau activitate de transport persoane, fără respectarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, polițiștii rutieri au stabilit faptul că cei doi nu ar fi deținut copie conformă a autorizației pentru transport alternativ emisă de autoritatea responsabilă din județul Dolj.

Așadar, conform art. 34 din actul normativ amintit anterior, cei doi conducători auto au fost sancționați cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

foto: Facebook/Ești din Craiova dacă…

Politica