vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracal. Campanie gratuită de microcipare și sterilizare a câinilor cu stăpân

Caracalenii care dețin căței pe care vor să-i sterilizeze și să-i microcipeze o pot face, în mod gratuit, prin intermediul unei campanii susținute de municipalitate.

Programările se vor face din timp, astfel încât stăpânii doritori să se bucure de acest beneficiu pentru cățeii lor. Campania va avea loc duminică, în curtea Spitalului Veterinar din Caracal.

„Dragi caracaleni, Primăria Municipiului Caracal în colaborare cu Dr. Ion Paul organizează o campanie de microcipare și sterilizare GRATUITĂ a câinilor cu stăpâni din orașul nostru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acțiunea se va desfășura în curtea Spitalului Veterinar din str. Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 2, Caracal, în data de 28.03.2021.

Rugăm cetățenii orașului să fie receptivi și să dea curs acestei inițiative care este în beneficiul tuturor. Doritorii sunt rugați să se programeze din timp pentru buna desfășurarea a acțiunii la telefon 0771.053.394 – Bogdan Mihuţi.

Căţeii să nu fie hrăniți în dimineața zilei de 28.03.2021, înainte de prezentarea la medic”, au transmis reprezentanți ai Primăriei Caracal.

Politica