miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adolescenți olteni, reținuți pentru furturi săvârșite în Gorj

Polițiștii gorjeni au reținut doi tineri din localitatea Grădinari, Olt, suspecți în cazul unui furt ce a avut loc la începutul lunii.

Tinerii ar fi furat mai multe pachete de țigări, dar și suma de 500 de lei dintr-un magazin situate în localitatea Bengești Ciocadia.

În urma perchezițiilor realizate, oamenii legii au reținut doi tineri, cu vârste între 15 și 24 de ani, principalii suspecți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 17 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au continuat cercetările în cauzele penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, din două societăți comerciale de pe raza localității Bengești Ciocadia, de către persoane necunoscute, care în noaptea de 03/04 martie a.c., ar  fi sustras suma de 500 de lei și țigări.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani, toți din comuna Grădinari, județul Olt, iar în cursul zilei de ieri au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza acestei localități, în vederea documentării activității infracționale.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, a doi tineri, de 19 și 22 de ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet, cu propuneri procedural”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

În ceea ce privește perchezițiile, acestea au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul IPJ Olt.

Politica