joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Autospeciala hingherilor, vandalizată de o femeie

O femeie de 62 de ani din Slatina, iubitoare de animale, a reacționat în mod agresiv atunci când hingherii au capturat un câine maidanez.

Femeia s-a agățat de una dintre ușile mașinii pe care a reușit să o și rupă. Întâmplarea a avut loc miercuri, pe strada Mănăstirii, scrie reporter24.info.

„Ne deplasam pe strada Mănăstirii şi am oprit să captureze un câine care se afla pe stradă. A fost capturat, l-au urcat în maşină, dar în momentul în care am vrut să plecăm a apărut doamna din partea opusă şi a oprit maşina personală. Noi ne-am pus în mişcare, dar dânsa a venit pe partea laterală şi a început să tragă de uşă. Am auzit apoi colegul că a tras de uşă şi a rupt-o. Am oprit, după care am anunţat poliţia”, a precizat unul dintre angajaţii SPGCFS.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au prezentat și oamenii legii, care au încercat să aplaneze conflictul izbucnit.

„La data de 17 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, au fost sesizați că pe strada Basarabilor din localitate, este o stare conflictuală în desfășurare.

La fața locului a fost identificată o femeie de 62 de ani, din mun.Slatina, care, dorind să asiste la capturarea unui câine de către lucrătorii Serviciului public de gestionare al câinilor fără stăpân Slatina, în momentul plecării acestora de pe loc cu o autoutilitară, femeia ar fi rămas cu mâna stângă pe portieră, moment în care portiera s-a rupt și a căzut pe sol.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

foto: reporter24.info

Politica