Polițiștii DGA vor fi instruiți de către F.B.I.

Date:

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție (DGA) vor fi pregătiți în domeniul combaterii corupției de către agenți F.B.I, după cum menționează un comunicat al MAI-DGA. La cele două webinarii vor participa și specialiști din Slovenia, Kosovo şi Republica Moldova. Cursurile de pregătire profesională a celor 16 polițiști anticorupție sunt organizate de specialiști ai Academiei Internaționale de Poliție (International Law Enforcement Academy – I.L.E.A.) Budapesta, cu sprijinul Ambasadei S.U.A. la București.
Primul webinar, cu tema „Forum pentru dezvoltare şi politici executive în domeniul legislației anticorupţie”, va avea loc în perioada 22 – 25 martie 2021 iar cel de-al doilea webinar va fi organizat în perioada 20 – 21 aprilie 2021 și va avea ca temă „Corupţia publică şi controlul intern”, fiind centrat pe etica angajaților şi pe procedurile interne de natură disciplinară.
Sesiunea va include discuții şi exerciții privind normele de etică pentru agențiile de aplicare a legii, precum standardele de comportament pe care trebuie să le impună şi să le mențină managerii pentru a se asigura că personalul are o atitudine adecvată, mai menționează comunicatul.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...