vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vizită întârziată și scurtă la șantierul Dx12 Craiova-Pitești: „Ne vedem la toamnă pentru asfalt”

Premierul Florin Cîțu a vizitat, marți, și Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, dar și Batalionul 26 Infanterie. Vizita în zonă s-a încheiat la șantierul primului tronson al drumului expres Craiova-Pitești. Era așteptat la fața locului la ora 14.15, însă nu a ajuns la timp, se pare, din cauza traficului. Jurnaliștii l-au așteptat zeci de minute în ploaie. Odată ajuns, premierul a discutat două minute cu constructorul care i-a promis că la toamnă va fi și asfalt pe o porțiune de drum. „Ne vedem la toamnă pentru asfalt”, a spus premierul. Și a plecat.

Prefectul de Dolj, Nicușor Roșca, fusese cu o zi înainte pe șantier și se declarase nemulțumit de derularea lucrărilor. Roșca a fost însoțit de Bogdan Bratu, directorul DRDP Craiova, dar și de reprezentanții societății constructoare.

„Prefectul Nicușor Roșca s-a arătat nemulțumit de ritmul de lucru al echipelor, deși Guvernul României a pus la dispoziție finanțarea necesară pentru ca execuția să se desfășoare în ritm alert. Reamintim faptul că antreprenorul Tirrena Scavi S.p.a a demarat lucrările pe sectorul 1 al Tronsonului I pe data de 13 iulie 2020, iar pe sectorul 3 au fost puse utilajele în funcțiune pe 16 septembrie 2019. Conform raportărilor antreprenorului, stadiul fizic al lucrărilor pe Tronsonul I este 17,6 %”, au transmis reprezentanții Prefecturii Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica