joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 16 martie 2021. Berbecii au noroc în carieră

Berbec

O zi în care îți bat la poartă multe oportunități profesionale. Cariera ta e pe punctul de a face un salt calitativ major. Cunoașterea pe care ai dobândit-o până acum poate ajuta multe persoane, iar experiența pe care o ai își va spune cuvântul.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai parte de o zi cu multe schimbări de dispoziție și ai două variante: ori te ascunzi de totți și toate, ori încerci să îți temperezi nervii. Riști ca azi să strici într-o clipă o relație la care ai muncit mult. O atitudine pozitivă îți va fi de ajutor.

Gemeni

Azi ai un fler deosebit în a recunoaște oportuniștii de la distanță. Și tot azi e o zi potrivită să îți faci curățenie în lista de cunoștințe, mai ales cele legate de viața ta profesională.

Rac

Vă simțiți dezamăgiți că eforturile dvs. nu dau rezultatele la care vă așteptați. Adaptarea la nou va fi esențială dacă vreți ca totul să meargă mai bine.

Leu

Acordați mai multă atenție părții afective. Fără să vă dați seama, este posibil să fi neglijat relațiile voastre. Nu este momentul să investiți bani, indiferent cât de încrezător vă simțiți.

Fecioară

Veți încerca să consolidați încrederea cu partenerul de viață și simțiți nevoia de a vă exprima sentimentele și nevoile. Ar trebui să fiți atent la micile accidente domestice.

Balanţă

Lucrați cu maturitate emoțională și sensibilitate, mai ales dacă este ceva legat de o mișcare pe care o puteţi face. Veţi lăsa în urmă amintiri care au cauzat discuţii cu partenerul de viaţă. Lecțiile sentimentale primite v-au învățat multe.

Scorpion

Iubirea te va surprinde atunci când te aștepți mai puţin şi chiar în persoana unui bărbat foarte important pentru tine. Acesta este momentul potrivit pentru a lăsa în urmă preocupările trecutului și nostalgia, mai ales acum că sunteți pe punctul de a intra într-o relaţie solidă și aveți energia directă a lui Mercur de partea voastră. 

Săgetător

Aveți un ton foarte optimist și hotărât, de care aveți nevoie pentru a începe acele proiecte deosebite. Cu toate acestea, e bine să fiți prudenți, să nu dați frâu liber cuvintelor fără a măsura consecințele acțiunilor voastre. Ceea ce spuneți sau faceți în acest moment ar putea fi interpretat greșit și ar putea duce la o distanță între tine şi partener.

Capricorn

Trebuie să aveţi mai multă grijă de voi. În cazul în care nu vă veţi concentra pe propria sănătate, riscaţi să fiţi copleşiţi de stres, iar performanţele de la locul de muncă vor scădea. Dacă este posibil, încercaţi să vă relaxaţi mintea şi sufletul în cursul zilei de azi.

Vărsător

A sosit momentul să scăpaţi de toate lucrurile care nu vă mai aduc fericire sau beneficii. Trebuie să vă gândiţi de două ori înainte să cumpăraţi mâncare nesănătoasă. Încercaţi să menţineţi un echilibru în dieta voastră, iar astfel starea de bine va persista toată săptămâna.

Peşti

Înainte să începeţi noi proiecte, ar fi mai bine să vă prioritizaţi obiectivele şi să finalizaţi socotelile mai vechi. Pentru Peşti, astăzi este un moment bun să începeţi o dietă alimentară. 

Politica