joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie, bătută în propria casă de un tânăr din municipiul Motru

O femeie în vârstă de 42 de ani, din municipiul Motru, a cerut ajutorul poliției după ce a trecut prin momente de panică. Un tânăr băut a intrat, fără permisiune, în casa acesteia și a bătut-o.

„Plițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de către o femeie, de 42 de ani, din municipiul Motru, cu privire la faptul că, o persoana a pătruns, fără drept, în locuinţa sa şi a lovit-o. a faţa locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Motru, acesta fiind condus la sediul poliției, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că, acesta, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în locuința femei și ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia”, informează IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. Totodată, față de tânăr s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica