joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ajutor pentru părintele Gheorghe Smădoi!

Părintele Gheorghe (Gigi) Smădoi, preot slujitor la Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din Craiova, are nevoie de ajutorul nostru. Părintele a fost depistat, anul trecut, cu un cancer nazofaringian, în stadiul III, a urmat mai multe tratamente chimio la Bucureşti, dar rezultatul nu este cel dorit. 

Singura şansă a părintelui Gigi este, în prezent, ca în maxim două săptămâni să înceapă un tratament cu protoni în străinătate.  Costurile însă depăşesc cu mult posibilităţile sale, ridicându-se la suma de 60 000 de euro.

”Părintele Gigi Smădoi, aşa cum îl cunosc apropiaţii şi credincioşii de la parohie, este un suflet de aur. Tată a două fetiţe minore, părintele s-a dăruit complet slujirii clericale, fiind cunoscut şi îndrăgit pentru vocea sa deosebită pe care a pus-o în slujirea Mântuitorului Hristos şi a oamenilor. A bucurat de multe ori inimile craiovenilor prin spectacolele sale de chitară, instrument pe care îl stăpâneşte foarte bine şi pe care l-a pus în slujba sufletului. De asemenea, părintele Gigi a fost membru al grupului Psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din Craiova, participând la numeroase activităţi artistice şi bisericeşti”, spune preotul Ioniță Apostolache.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei care doresc să-l ajute o pot face prin orice fel de contribuţie financiară în conturile:

CONT ÎN LEI: IBAN RO66RZBR0000060019575842

CONT ÎN EURO: IBAN: IBAN RO29RZBR0000060022485538

CONT ÎN DOLARI: IBAN RO18RZBR0000060022485542

Titular: GIGI SMADOI

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

Foto: mitropoliaolteniei.ro

Politica