sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adolescentă din Tismana, călcată de mașină pe trecerea de pietoni

O șoferiță din municipiul Petroşani, județul Hunedoara a lovit cu mașina o tânără în vârstă de 14 ani, din orașul Tismana, care voia să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Victima a avut nevoie de intervenția medicilor și a fost transportată la spital.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza orașului Tismana a avut loc un eveniment rutier. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, o femeie, de 35 de ani, din municipiul Petroşani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 Tismana, ar fi acroșat o tânără, de 14 ani, din orașul Tismana, care se angajase în traversarea drumului, pe trecerea de pietoni. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tinerei, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri  medicale de specialitate”, au transmis polițiștii gorjeni.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica