joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Un copil de 5 ani a căzut de pe acoperişul unei pensiuni din Rânca

UPDATE: Fetița a ajuns pe acoperișul cabanei după ce s-ar fi cățărat pe zăpadă. Micuța a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu pentru mai multe investigații medicale, suspectându-se o fractură la coloană.

Salvamontiştii din Gorj au intervenit duminică pentru salvarea unui copil de 5 ani care a căzut de pe acoperişul unei pensiuni din Rânca, în masivul Parâng.

Potrivit șefului Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, salvamontiştii l-au preluat şi l-au aşezat într-o saltea specială cu vacuum pentru imobilizare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost coborât cu ambulanţa Salvamont până aproape de Novaci, de unde a fost preluat de o salvare a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

”Acţiune în derulare a salvatorilor montani din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru salvarea unui copil de 5 ani căzut de la circa 7 metri de pe o clădire din Rânca, masivul Parâng. După acordarea primului ajutor medical şi stabilizarea pacientului salvamontiştii vor transporta persoana accidentată cu ambulanţa Salvamont Gorj la prima unitate medicală sau până în locul unde se vor întâlni cu ambulanta SAJ trimisă pentru preluarea victimei”, anunţa pe Facebook Salvamont Gorj.

Politica