marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Este nevoie de sânge pentru unul dintre adolescenții implicați în accidentul de la Dăneasa

Unul dintre cei cinci tineri, răniți în urma accidentului rutier petrecut marți noaptea în Dăneasa, este în stare gravă și are nevoie de sânge.

Acesta este internat la Spitalul Bagdasar – Arseni din Bucureşti, Secția Ortopedie, starea sa de sănătate fiind instabilă. Pentru a-i oferi o mână de ajutor adolescentului, familia a lansat un apel umanitar pe rețelele sociale, rugând cunoscuților și nu numai să doneze sânge.

Donatorii pot merge la Centrul de Transfuzii din Slatina, începând de luni, 15 martie, precizând în numele cui se va face donarea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Strigăt de ajutor pentru fratele meu care a avut un grav accident în noaptea de marți spre miercuri. Este internat la spitalul Bagdasar-Arseni Secția ortopedie şi are nevoie de sânge Se poate dona la Centru de Transfuzii Slatina, cu specificația pentru FLORICA FLORIN. Cine dorește să doneze poate merge începând de luni ora 08.00,  în orice zi. Vă mulțumesc din suflet, mă înclin în faţa tuturor”, este mesajul transmis de sora adolescentului, scrie gazetanoua.ro.

În urma impactului rutier, mașina în care se aflau cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, a plonjat de pe un pod. Echipajele SMURD au intervenit la fața locului, găsind două dintre victime încarcerate.

„Un autoturism a fost găsit pe terenul aflat în zona adiacentă podului peste calea ferată, care ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri. Totodată, polițiștii au identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Vlădila, care ar fi condus autoturismul respectiv și patru pasageri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani”, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, după producerea accidentului.

Victimele au fost transportate de îndată la UPU Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit în afara carosabilului, iar doi pasageri, aflați pe bancheta din spate, au fost fost găsiți încarcerați, unul dintre aceștia fiind inconștient.

Pompierii au acționat, cu ajutorul accesoriilor specifice, pentru extragerea celor două victime încarcerate”, au transmis, miercuri dimineața, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt (ISU).

Politica