Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Accident grav pe o şosea din Vâlcea. Doi oameni au murit

Publicat

pe

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident petrecut pe o şosea din Vâlcea, care leagă satele Botorani şi Oveselu din comuna Măciuca. Incidentul a avut loc în această dimineaţă. Victimele aveau 26 şi respectiv 40 de ani.

Evenimentul rutier a fost semnalat de către un trecător ce a văzut maşina ieşită în decor şi a sunat la 112. Unul dintre pasagerii maşinii a fost proiectat în afara acesteia în urma impactului puternic.

„În cursul nopţii a avut loc un accident rutier grav în comuna Maciuca, sat Botorani, soldat cu decesul şoferul autovehicului. De asemenea, pasagerul dreapta ar fi fost proiectat prin geamul maşinii. Şi acesta a decedat. Ambele victime sunt din Măciuca. Din primele date, se pare că maşina a părăsit partea carosabilă şi ar fi lovit un copac”, a precizat Cătălin Udrea, de la IPJ Vâlcea.

Cele două persoane și-au pierdut viața înainte ca salvatorii să ajungă la fața locului. Victimele nu mai prezentau semne vitale.

„Angajaţii ISU au fost solicitaţi la un accident rutier în comuna Măciuca. Apelantul care a anunţat accidentul a comunicat că a văzut două victime încarcerate inconştiente. La faţa locului au fost trimise trei echipaje de la Garda de Intervenţie Măciuca, şi Detaşamentul de pompieri Drăgăşani. Accidentul a fost anunţat în jurul orei 07:30”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

foto: adevarul.ro

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.