sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Târgu Jiu a desființat 3 fotbaliști de națională: „Epave, pensionari!”

Primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, i-a pus la zis pe trei dintre cei mai importanți jucători din fotbalul românesc, ai ultimilor ani. Este vorba despre Lucian Sânmărtean, George Țucudean și Cristi Săpunaru, toți foști componenți ai clubului Pandurii și poate chiar printre cei mai valoroși fotbaliști din istoria echipei din Târgu Jiu.

Edilul a acuzat fosta conducere a clubului gorjean că a transferat fotbaliști pe salarii foarte mari, fără să aibă puterea de a le susține. Primarul a avut o ieșire rar întâlnită în fotbalul românesc la adresa jucătorilor.

„Îmi aduc aminte că în ultimul an îl aduseseră pe Săpunaru pe aici, aduseseră numai jucători de sute de mii de euro. Mai aveau puțin, în loc să bage bani în copiii și juniorii din Municipiul Târgu Jiu, ajunseserăm să aducem toate epavele și toți pensionarii, mari vedete. Îi aduseserăm la Târgu Jiu și unii dintre ei erau în drum spre cimitir. Să mă ierte Dumnezeu! Și au venit aici pe sume foarte, foarte mari. Se dădeau acestor jucători salarii de sute de mii de euro”, a tunat Marcel Romanescu pentru Accent TV, citat de Pandurul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: radioaccent.ro

Politica