miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, fără căpitan pe Cluj Arena! Suporterii nu mai acceptă pași greșiți!

După dezastrul de pe Oblemenco cu Mioveni, trupa lui Stângă trebuie să se redreseze în derby-ul studențesc cu U Cluj.

FCU Craiova a avut un meci de coșmar la revenirea pe stadionul Ion Oblemenco. Echipa lui Mititelu a bifat al treilea eșec din tot atâtea posibile pe Templul din Bănie, după ce mai pierduse două calificări în optimile Cupei României, una dintre ele chiar împotriva adversarului de vineri, U Cluj.
Ovidiu Stângă a obținut un singur punct din șase posibile de la reluarea întrecerii. FCU Craiova rămâne lider, dar e prinsă din urmă de celelalte candidate la promovare. Contra celor de la U Cluj, echipă ce se află pe poziția a noua în clasament, antrenorul oltenilor va trebui să se descurce fără Costinel Gugu și Dragoș Albu, ambii suspendați. Lotul deplasat în Ardeal arată astfel: Enache, Popa – Negru, Paramatti, Huyghebaert, Gîț, Ispas, Diakite – Blidar, Pop, Cristea, Anghelina, Baeten, Zimța – Bălan, Raicea, Campagno, Luboya, Munteanu, Voicu, Ciolacu.
Presiunea rezultatelor este dublată de cea a fanilor, care i-au amenințat direct pe jucători printr-un comunicat: „Ieri, după mulți ani în care am fost obligați să jucăm acasă „în deplasare”, Știința a pășit pe gazonul de pe Oblemenco. După primul act al spectacolului realizat la antrenamentul echipei de la baza de lângă Aeroport, punctul culminant a fost atins în fața stadionului, unde flancați de torțe și fumigene am încurajat echipa la încălzirea dinaintea meciului.
Ca și spectacolul nostru din zilele trecute, tot în 2 acte a fost realizat și mesajul pe care l-am afișat: o parte în afara stadionului, o alta în locul în care ar fi trebuit să fim prezenți, în peluză:
„Torțele și cântecele noastre pornesc magia,
Peluza Sud este acasă, încetează pribegia!
Deschideți peluza, nu ne mai țineți pe afară,
Să ne susținem echipa cum o făceam odinioară!”
Din păcate cei care poartă tricoul Universității nu au înțeles importanța acestei zile și acestui obiectiv și au pierdut primul meci din acest campionat. Pe această cale îi anunțăm că noi suntem alături de ei, dar nu acceptăm lipsa de profesionalism și pierderea obiectivului. Nu vă recomandăm, «dragi» purtători de tricouri ale Științei, să încercați să vedeți repercusiunile pierderii obiectivului. Așa că începeți să jucați fotbal și veți purta toată viața laurii readucerii Universității Craiova în prima ligă”.
Partida U Cluj – FCU Craiova se joacă vineri, de la ora 18:00, în etapa 18 din Liga a doua.

Politica