marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova are lotul decimat! 5 absenți înainte de meciul cu Gaz Metan

Gaz Metan primește vizita celor de la CSU Craiova, vineri, de la ora 20:30. Oltenii sunt favoriți din punct de vedere statistic și dacă se ține cont de poziția din clasament. Totuși, rezultatele alb-albaștrilor cu Ouzounidis pe bancă nu au fost senzaționale, iar tehnicianul grec consideră că toate meciurile sunt dificile în acest moment al competiției.
„Important este să înscriem un gol mai mult decât adversarul. Nu am fi mulţumiţi doar cu un 1-0, dar avem anumite probleme în acest moment, le ştim. Importante însă sunt cele trei puncte. Nu îmi este teamă de acest meci, dar ştiu că Mediaş este o echipă foarte bună. În prezent ocupă un loc inferior în clasament având în vedere ce jucători şi posibilităţi are. Sunt conştient că noi trebuie să jucăm foarte bine pentru a câştiga. Toate meciurile sunt dificile. Mai ales când astfel de echipe precum Gaz Metan întâlnesc Craiova, FCSB sau CFR Cluj, pentru că jucătorii lor se motivează şi încearcă să se autodepăşească. Gaz Metan Mediaş nu merita să piardă ultimul meci. Însă noi trebuie să gândim pozitiv şi să încercăm să ne impunem jocul nostru”, a spus Ouzounidis la conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan.
Tehnicianul s-a arătat îngrijorat de starea terenului de la Mediaş având în vedere condiţiile meteo nefavorabile. CSU Craiova este o echipă ce încearcă să păstreze posesia, să plimbe cât mai mult balonul și să controleze meciul în fiecare moment, dar când vine vorba de jocul „la bătaie”, elevii lui Ouzounidis sunt deficitari.
„Bineînţeles că ne îngrijorează şi problema terenului, dar sunt deja de o lună aici şi ştiu că aceasta a fost vremea în această perioadă. Este dificil şi pentru jucători deoarece terenurile nu sunt cele mai bune. Dar putem spune că suntem norocoşi că avem terenuri bune aici, la Craiova. Având în vedere că avem o partidă vineri şi apoi alta marţi, este un obiectiv şi să îi menţinem sănătoşi pe jucători”, a mai afirmat antrenorul.
Pentru acest meci, Ouzounidis nu se va putea baza pe cinci jucători importanţi. Este vorba despre atacanții Koljic și Ofosu, mijlocașul Screciu, dar și despre apărătorii Bălașa și Acka. Astfel, trupa din Bănie stă în doar doi fundași centrali: Papp și M. Constantin.
„Nu este accidentat numai Koljic, mai sunt şi Bălaşa, Ofosu, Acka, Screciu. Deci avem numeroase probleme, dar în acest moment mă gândesc doar la jucătorii pe care îi avem disponibili. Acum sunt importanţi jucătorii care pot juca, iar ei trebuie să primească atenţia şi meritele pentru rezultatele obţinute. Nu ştiu alte echipe dacă aveau problemele noastre ar fi obţinut aceleaşi rezultate ca noi”, a explicat Ouzounidis.

Politica