joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conducerea Ambulanței Gorj i-a primit cu ostilitate pe reprezentanții Prefecturii: „Dacă decesul a fost unul politic, ne dăm demisia”

Corpul de Control al Prefectului județului Gorj a pornit ancheta declanșată cu privire la decesul lui Adrian Dobrin, fostul șef din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj. Corneliu Răducan Morega, prefectul județului, susține că oamenii trimiși la fața locului au fost primiți cu ostilitate de conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

„Au fost întâmpinați cu puțină ostilitate, iar această situație mi se pare nelalocul ei. Aceste controale nu sunt trimise politic. Omul acela care a murit nu a avut probleme politice. Dacă decesul  a fost unul politic, atunci ne dăm demisia și plecăm toți în altă țară. A fost o ostilitate din partea celor anchetați“, a declarat Corneliu Răducan Morega, potrivit igj.ro.

Nu a fost impus un termen limită de finalizare a raportului, pentru că prefectul de Gorj își dorește ca cercetările să fie căture ca la carte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„L-am rugat pe domnul de la Corpul de control al Prefecturii să facă o anchetă temeinică, fără grabă și bine argumentată, mai ales că acel rezultat va fi făcut public. Nu știu când va fi gata. Eu nu vreau să-i impun un termen limită“, a mai spus prefectul.

foto: igj.ro

Politica