miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihaela Pârvulescu a fost numită arhitect șef la Primăria Municipiului Târgu Jiu

Mihaela Pârvulescu a fost numită arhitect șef la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Marcel Romanescu, cel care s-a arătat încântat de noua colegă, în condițiile în care, la nivel de municipiu se anunță o serie de lucrări de anvergură.

„Avem arhitect șef la Primăria Municipiului Târgu Jiu! După o foarte lungă perioadă de timp, doamna Mihaela Pârvulescu, arhitect cu experiență, va primi atribuții în acest sens. Ocuparea acestei funcții era vitală pentru instituție, mai ales în condițiile în care începem o serie de lucrări de anvergură la nivelul municipiului. Mai mult, ne apropiem cu pași repezi de momentul în care vom avea și Planul Urbanistic General, iar orașul va trece printr-o serie de transformări radicale. Doamna Pârvulescu este un arhitect foarte apreciat și respectat, cu studii serioase în domeniu. Îi urez bun venit in echipa de conducere a Primăriei Municipiului Târgu Jiu și succes in activitate!”, a scris Marcel Romanescu pe Facebook.

Arhitecții sunt la mare căutare în funcțiile de conducere în județul Gorj. La începutul lunii martie, Corneliu Răducan Morega, de la USR, a fost numit astăzi, de Guvern, în postul de prefect al judeţului Gorj. Și atunci, primarul din Târgu Jiu a salutat decizia de a pune un specialist din arhitectură în fruntea Prefecuturii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Salut decizia de validare a domnului Corneliu Răducan pentru Prefectura Gorj! Este o decizie excelentă, mai ales că viitorul prefect de Gorj este un specialist în arhitectură.  El vine din mediul privat și am avut o foarte bună colaborare cu firma sa de proiectare, colaborare care va continua de acum la un alt nivel. Contez pe ajutorul său în relația cu Guvernul României în ceea ce privește proiectele noastre pentru municipiul Târgu Jiu.  Îl felicit pe domnul Răducan pentru încrederea de care se bucură la nivel central și îi urez succes! Totodată, vreau să îi felicit și pe cei doi subprefecți, Virgil Drăgușin și Marcel Iacobescu, doi colegi cu o bogată experiență și pe al căror ajutor contez, de asemenea. Succes în activitate!”, spunea edilul.

Politica