joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătaie pe străzile din Râmnicu Vâlcea: un șofer a fost luat la pumni în trafic

Doi bărbați au fost protagoniștii unui scandal pe cea mai importantă arteră rutieră din Râmnicu Vâlcea, pe Calea lui Traian, în apropierea sediului poliţiei. Incidentul s-ar fi întâmplat la începutul lunii martie, dar a fost făcut public după ce o filmare cu întreaga acțiune a apărut în mediul online.

Din imaginile surprinse de participanţi la trafic se observă cum un şofer s-a dat jos dintr-o maşină de culoare neagră, pe care a oprit-o în mijlocul străzii. Acesta nu a mai ținut cont de aglomerație și s-a dus la maşina care rula în spatele său, de culoare vişinie, oprită forţat pe trecerea de pietoni. Individul a deschis portiera din dreptul conducătorului auto pe care a început să-l lovească.

Ulterior, polițiștii vâlceni au confirmat faptul că s-au depus două plângeri: una pentru agresiune şi cealaltă pentru şicanare în trafic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care doi şoferi, care se deplasau la volanul maşinilor lor, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Lenin Sud, au avut o altercaţie in trafic, soldată cu lovirea unuia dintre ei, facem următoarele precizări: în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 03 februarie a.c., a fost înregistrată o plângere penală în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, aflată în lucru la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, depusă de bărbatul care ar fi fost agresat fizic. Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. De asemenea, există în lucru, la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea, o petiţie depusă de celălalt şofer care sesizează că ar fi fost şicanat în trafic. Se fac verificări, urmând a se lua măsurile legale în ambele sesizări”, precizează Poliţia Vâlcea.

foto: captură video

Politica