joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Angajații IPJ Gorj și ai primăriei Târgu Jiu nu vor mai parca gratuit la stadionul din oraș

Angajații Primăriei Târgu Jiu și cei ai Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj nu vor mai beneficia de parcare gratuită în cea mai modernă parcare din municipiu, de la subsolul Stadionului Municipal.

Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, a spus că în cel mult o lună se va introduce sistemul de taxare cu plată.

„Lucrarea este finalizată, dar mai avem nevoie de un contract de mentenanță. În maxim o lună de zile va funcționa ca parcare cu taxă. Luăm în calcul varianta ca în zona centrală să putem asigura și locuri de parcare pe bază de abonament. Va fi o discuție în Consiliul Local, pentru că o mare parte din autoturismele care sunt parcate în zona Primăriei Târgu Jiu sunt mașinile angajaților instituțiilor din apropiere: Poliție, Primăria Târgu Jiu, Prefectură, Primăria Târgu Jiu. Doi lei pe oră este un  tarif destul de mare, dar cei care doresc să achiziționeze abonamente pentru parcările din zona Primăriei trebuie să stabilim un tarif în așa fel încât să fie convenabil pentru cel care ajung cu mașina la serviciu“, a spus Marcel Romanescu, potrivit igj.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica