vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 10 martie 2021. Capricornii sunt sfătuiți să se relaxeze și să se bucure de liniștea din jur

Berbec

Astrele îți promit că iubirea merită totul, iar pentru dragoste chiar merită să lupți cu toată forța și cu toate armele pe care le deține sufletul. Lasă-te ghidat de intuiție și vei reuși să ieși învingător. Un învingător ca tine merită să primească toate darurile vieții. Ți-ai promis cândva că nu vei mai crede în iubire – promisiunea asta a fost făcută doar la durere. Doar iubirea poate orice, poate transforma imposibilul în realitatea ce va putea fi atinsă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mereu ți s-au promis multe lucruri frumoase. Nu te mai gândi la ce va fi și cum va fi, trăiește doar ceea ce este acum, bucură-te de ceea ce simți în acest moment. Mai ai puțină răbdare, nu face nici măcar un pas, nu decide nimic și nu reacționa. Deții prea puține informații, iar asta te face să fii dezamăgit și îndurerat. Privește toate astea prin ochii iubirii!

Gemeni

Viața ta este o poveste demnă de un roman, dar tu nu te plângi niciodată. Ai învățat mereu că în spatele unui rău se ascunde o binecuvântare, un bine deghizat în suferință. Vei mai avea multe de învățat, iar viața are încă multe surprize pentru tine. Astrele îți reamintesc doar atât: iubirea vindecă – lasă ca totul să se vindece complet, în mod natural. Meriți tot ce e mai frumos, iar dorințele tale pornesc spre realitatea ta, în curând.

Rac

Sensibilitatea bine cunoscută a Racilor ar putea fi rănită de un dezechilibru în viața de familie, care e atât de importantă pentru ei. Tendința lor spre pace și liniște va face ca, până seara, lucrurile să reintre în matca lor. Răcușorilor, nu vă consumați! Voi veți armoniza totul!

Leu

Viața merită trăită chiar dacă acum nu mai vezi nimic în roz. Susținerea și iubirea celor dragi te vor ajuta să te ridici din durerea fără margini. Caută zi de zi motive să zâmbești. Caută curajul să te ridici în fiecare zi din pat și iubește fiecare suferință, fiecare durere interioară merită iubită pentru ceea ce te învață. Te sfătuim să nu insiști, ar fi modalitatea prin care singur ți-ai refuza șansa la adevărata fericire pe care o meriți și la care ai visat toată viața.

Fecioară

Ești încurajat să renunți la compromisuri, doar pentru că ai primit asigurări că de data aceasta va fi bine și totul va fi așa cum ți s-a spus întotdeauna. Decizi singur ce anume alegi, de această dată va trebui să-ți asumi toate consecințele. Îndrăznește să visezi și cere absolut tot. Pentru ca noul să intre în viața ta, vechiul trebuie să fie eliberat. Nu te mai teme atât!

Balanță

Promisiunea a fost îndeplinită, iar asta îți redă cât de cât încrederea în oameni, în iubire. Ai cumva curajul să crezi în dragoste. Capeți toate motivele să crezi în noua ta șansă pe care viața ți-o dăruiește cu atâta bucurie. Încrederea este flacăra care-ți va arăta calea, iar iubirea este sensul pe care trebuie să-l urmezi fără teamă.

Scorpion

Nu crede în vocile care-ți tot spun, din prietenie, că e foarte greu ceea ce vrei tu să faci. A fost greu pentru alții, dar tu nu ești ca alții. Vei reuși să transformi acest „nu pot” în siguranța de care ai nevoie pentru a urca treaptă cu treaptă spre visul tău măreț, spre fericirea și împlinirea ta deplină. Tu îți creionezi realitatea în care trăiești.

Săgetător

Iubirea te-a ajutat să treci peste toate obstacolele. Crede în iubire și de această dată și vei câștiga o altă luptă cu frica de necunoscut! Panica și emoțiile te vor bloca, dar tu ești puternic, iar nimic nu te va îngenunchea în călătoria ta prin viață!

Capricorn

Sentimentele profunde vor învinge în jocul minciunii. Vor învinge adevărul și sufletul curat. Astrele îți promit schimbări importante dacă vei avea răbdare să treacă perioada dificilă. Relaxează-te și bucură-te de liniștea din jur, profită pentru a face puțină ordine în gândul și sufletul tău. Ești iubit, ești puternic și încurajat să reziști până la capăt.

Vărsător

Nu știi ce-ți rezervă viitorul, dar nici nu trebuie să-ți faci griji în privința aceasta. Surpriza e surpriză și nu va apărea până nu e totul pregătit și pus la punct. Ai încredere că nimic nu este imposibil, iar realitatea pe care o dorești nu e atât de departe precum pare acum. Ți se cere să ai foarte multă încredere.

Pești

Îndreaptă-ți atenția spre altceva sau altcineva. Meriți mai mult decât crezi și decât la ceea ce aspiri tu în acest moment. Confuzia și tristețea te îndepărtează de visul tău cel mai mare. Nu renunța acum, când ești atât de aproape de reușită! Primești în dar promisiunea că totul va fi mai bine decât ai fi tentat să crezi. Crede în intuiția ta și ascultă-ți sufletul, care știe ce vrei și ceea ce este mai bine pentru tine!

Politica