joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Colțescu, suspendat până la finalul sezonului! UEFA: „Nu a fost rasism”

Comisia de Etică și Disciplină UEFA a luat o decizie în urma unei investigații efectuate de un inspector de etică și disciplină UEFA cu privire la evenimentele de la meciul din UEFA Champions League dintre Paris Saint-Germain și İstanbul Bașakșehir din 8 decembrie 2020.

Comisia UEFA a decis să-l suspende pe Sebastian Colțescu de la îndeplinirea oricărei funcții de arbitru până la sfârșitul sezonului 2020/21, adică până la 30 iunie 2021. Acesta va participa și la un program educațional înainte de 30 iunie 2021. Totodată, Octavian Sovre a fost și el avertizat și va participa de asemenea la un program educațional cât mai curând posibil, dar înainte de 30 iunie 2021.

Prin această decizie, Comisia de Etică și Disciplină UEFA a considerat, prin urmare, că ambii oficiali de joc au încălcat articolul 11 ​​alineatul (1) al “Regulamentului disciplinar UEFA” și articolul 6 alineatul (1) din “Termenii și condițiile generale pentru arbitrii care oficiază la meciurile UEFA” (obligația de a se comporta într-un mod adecvat), dar nu articolul 14 din “Regulamentul disciplinar UEFA” (rasism și alte conduite discriminatorii).

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce îl privește pe Pierre Webo, antrenor secund al formației Istanbul Bașakșehir, acesta a scăpat destul de ușor în comparație cu arbitrul român. Comisia de Etică și Disciplină UEFA a decis că incidentele pentru care a primit cartonașul roșu au avut loc înainte de evenimentele care au dus la deciziile de mai sus, și a decis să îl suspende pentru un meci în competițiile UEFA pentru comportament nesportiv.

Politica